Busigt!

Tjena hopp!

Vackert väder idag, eller hur?! Det är shortsväder! hur underbart är inte det? Tyvärr så är jag hos Ronia och har inte shorts med mig, så jag får stå ut i den hemska värmen, menmen! Jag har det supermysigt här och har sovit länge och gött bredvid Ronia :) 

Igår så kom jag till Ronai vid ett. Jag kom samtidigt som vår vän Johan. Träffade han redan i Eriksdal och tävlade mot honom upp till komarken, men det blev oavgjort enligt mig då.. Sedan väntade vi i en timma på att vår kompis Jonathan skulle komma. Sedan sattes det igång och det blev många skratt och fnitter och häng och fläng lite överallt. Jag förstörde nog precis allting men det blev bra en då, jag kan försäkra er om det. Vi träffade sedan Charlotta och åkte till Andreas så vi var där vid 18 tiden. Så där stod vi, utanför andreas dör med tårta, presenter och en rätt awesome kör som sjöng "Ja må han leva!" Jag tror han blev rätt glad ändå :) Efter det gick vi ut och körde kubb och kurregömma/pantgömme. Lite barnsliga sådär :D Sedan gick vi in och mös till american Pie the Band Camp och Naked Mile! En helt awesome dag och kväll!
Idag vaknade jag och Ronia rätt sent. Vi satt och åt frukost ute på balkongen och bara softilerade till solen. Helt underbart gött ute! Vi ska alldeles strax åka till skolan. Om en timme eller så. Vi ska städa den.. Idag kommer åttorna hem också. Det kom jag på alldeles nyss. Glömde av dem i lördags och igår :P Woopsi. Men det ska bli gött ändå. Det behövs lite liv i skolan. 

Jag vet inte mer än vad som händer idag. Är hemma vid 18-19, beroende på hur snabbt vi städar. Tror faktiskt jag tar mig en liten springrunda ikväll, det är ju härligt värre ute! Fast jag checkar ut här nudå. Ronia hör väl sig av senare hon med :) 

Puss på er alla, njut av det fina vädret!
//Caroline

Bild från igår. Visst är vi helt normala? ;)


K O M M E N T E R A :D

Skriv din kommentar:

Namn:
Ska vi komma ihåg dig ?

Din e-mail: (publiceras ej)

Din blogg:

Bara din kommentar:

Trackback
RSS 2.0