Mina djur! - Tyko

Tyko är den fjärde och sista hunden vi hade (förutom att vi har Diva kvar då..)

Tyko var väldigt lik Yapp! Han bet sönder det ena och det andra men var en aning mer hyfsad än Yapp ;) Han var en jättemysig vovve jag verkligen älskade. Vi skaffade honom strax efter Rascal dog bara för att Diva inte skulle få vara ensam. Hon lärde upp Tyko mer än vad vi gjorde med honom. 

Tyko var en blandning mellan Yapp och Rascal. Snabb som attan, svart som Yapp men inte helt, Styrka som bara den och bet sönder det mesta. Vi hade honom inte så länge eftersom han blev för mycket jobb för oss eftersom han var så ung. Hade honom i bara något år.. 

Saknar denna sötnosen med! <3
//CarolineInlagg fron Boston :)

Okej, so ni har inte besokt bloggen pa ganska lange och inte heller so jattebra. Men det forstar jag eftersom vi inte har varit sa aktiva... Det har dock kommit upp inlagg fron Caroline, for hon hade orken att skriva en massa inlagg faktiskt, och inte jag. Egentligen skulle det vara vartannat inlagg fron oss, men jag har do inte somsagt orkat att skriva sonna inlagg. Eftersom jag e i USA har jag ocksa en Amerikans dator, tangentbord o mus. Fast musen och datorn e det inte nogon skillnad pa. Det e bara tangentbordet. Jag har inte Sveriges bokstaver, alltso de tre sista. Det har ni nog redan fattat vid detta laget :P I alla fall....


Vadret har har varit valdigt varierande faktiskt. Det har regnat, oskat och ocksa vart sol. I alla fall de senaste tva dagarna. JAg har blivit solbrand men tror snart jag kommer att bli BRUN !! Snart lamnar vi familjerna :( Vi aker iman till Saugus i Boston klockan 10.00 ungefar. Alltsa lokal tid... Just nu ligger ni i sangen, om ni inte e busiga :P

Jag kommer formodligen att komma tillbaka hit pa sommarlovet till familjen Park, for de e AWESOME !!! :D Idag har det vart soligt som fieen, det har varit avskedspoolparty her der jag bor och vi har ockso rott, alltso en roddbat :P Gud va storande att inte ha vara bokstaver alltsa :O 

IGAAR !!! Da var vi pa Blue Man Group och det var freaking awesome. Vi akte i en busslimousine som var aweseme, vi hade party der och sjong som fien !! Sen var vi da pa blue man group, och det var super nice ! As roliga e dem alltsa. Kommer sakna Boston sa sjukt mycket nar vi aker hem, although I miss my home a little :O Gosh, I think I'll speak English for like the rest of my life :O Anywayyyy  Sen efter Blue Man Group sa akte vi i busslimousinen igen och hade party hemmat ocksa :) Det var niiice ! :D  Detta var igor alltso :P :))

Nu ska jag nog ta o ga o lagga mig, haha, va cp:t det blev :P HAHA, OMG. Aah iaf NAtti natti, ses nar jag kommer heeem !! :D Aven jag har shoppat en del, som carro sa:P Heheheheh <3


Jag vet inte riktigt om Rasmus har tagit Studenten redan, om han inte har gjort det sa ska han nog gora det valdigt snart !! :O GOOD LUCK LOVELY BROTHER <3
roniaekman

Mina djur! - Rascal

Åh Rascal.. Honom håller jag ett kärt minne till! 

Vi fick honom när han var två. Innan hade han varit misshandlad och inte haft det bra alls. Kommer inte riktigt ihåg när han var född men jag kommer ihåg att han var en riktig biff! Han var verkligen stor och sjukt snabb! Han hade lätt kunnat slå greyhounds! Han var stark också. Jag fick inte gå ut med honom förens jag verkligen kunde hålla honom. Han var en renrasig schäfer.

Jag minns en gång, att jag var ute med honom och helt plötsligt så stod det en halvring med elaka killar runt oss och den killen som var mest dum, han skulle bestämt fram mot oss, trodde hunden var snäll för att lilla jag höll honom. Men så fort han puckla på mig så reste Rascal ragg och högg mot honom. De stack iväg. Vem vet vad de hade kunnat gjort eftersom de hade gjort saker med mig innan? 

Han var även busig och sprang bort i flera timmar. En gång så sprang han iväg och halva grannskapet letade efter honom. Jag och min kompis Michelle stod kvar på samma plats där han hade försvunnit medans andra var på andra ställen. så säger Michelle "tänk om han kommer här, snällt som ett litet lamm.." Så sa jag typ något som "dedt tror du på va?" och så hörde vi steg och bakom oss kommer Rascal, snällt som ett litet lamm. Lortig och skitig överallt men en glad Carro slängde sig på honom och grät glädjetårar. Han hade varit borta i två - tre timmar. Skithund! <3

Han var en underbar dum hund som vi tyvärr fick avliva eftersom han fick återfall från tiden innan hos oss. När min mamma skulle pussa godnatt till min pappa så ställde han sig framför min mamma, röt och visa tänderna åt henne för att skydda pappa. Det var pappas lilla ängel, I can tell! Äkta vänskap. Han avlivades den 25e januari 2007 (tror jag), dagen innan min pappas födelsedag. 

Vi saknar vår buse så! <3
//Carolinehihi, busigt värre! Menmen, äre jul så! ;)


Mina djur! - Diva

Nästa hund är Diva! Kan la skriva lite kortfattat om Diva eftersom jag redan har skrivit en presentation om henne!

Diva är den hunden vi har kvar nu. Hon är född 2002, den 19e Juli faktiskt! Hon är en renrasig Collie, svart, vit och brun och långhårig! 

Hon har varit hos oss sen hon var 7 veckor gammal, har aldrig varit dräktig eller sjuk! Hade inte så jättebra "kontakt" med henne de första åren. Jag höll mig mer till de andra hundarna. Hon fanns i alla fall en kort tid när vi hade Yapp och vi har behållt henne tills nu. Vi behåller henne tills hon tar sitt sista andetag. 

Jag behöver inte säga mycket mer tror jag, mer än att; Ella es todo mi corazón! Jag kan inte leva utan henne. Jag behöver henne lika mycket som jag behöver vatten, luft och hjärtslag. 

Mitt älskade hjärta! <3
//Caroline


Live fran Boston!

Sitter just nu hos min familj i Boston! :D
Riktigt chill ar det har och det ar lite varmt ocksa, for mestadels.
Har kopt ratt mycket REDAN och vi ska handla annu mer. Har iaf hittat fina ed hardy skor (love pa dem).
Ska aka till derby street idag och aka hem till Andreas familj flr de har namligen en bioslalong hemma. Hur manga har det hemma i sverige? 

Puss,
/Caroline

Mina djur! - Yapp

Jag har då haft en hel del djur hemma hos mig som jag tänkte presentera för er. Jag har haft hundar, kanin, hamster, gerbiller.. Ett antal styckna! 

Den jag tänkte börja med först är Yapp! Han var den första hunden vi hade efter jag hade fötts. Vi hade honom endast i 1½ år och var bara fodervärd på honom som senare skulle bli ett köp om han inte klarade polisprovet (kommer till det.) 

Han var en renrasig schäfer, helt svart, hur gullig och underbar som helst MEN hade sina dåliga vanor. Han bet sönder HELA vår tapet i hallen och inte på tal om alla par skor han har ätit upp... Den hunden var OMÖJLIG. Men, han var också en riktigt trogen vän! När vi var vid min mormors och låtsasmorfars stuga i Dalsland så började han skälla mot en buske som var precis utanför dörren. Pappa dök in i busken och kollade men han såg inget. Lite senare så kom han backades in mot köket! Det var en jätteliten hall med toaletten mitt framför och sedan ingången till köket direkt. Och han skällde som tusan. Mamma och minlillebror Lucas var på toan och pappa gick till hallen och tog på sig skorna. Han går ut litegranna och så kommer jag, barfota i klänning och en orm sträcker sig efter min fot. Strax efter var jag i en stol på altanen precis utanför och så kommer hunden ut med ormen i munnen, huvudet halvt avbiten. Jag kommer ihåg att jag ropade på pappa pch så kom han runt hörnet med en spade i näven och ropade "HÅLL KÄFTEN!" och slog ormen på huvudet. Det låter hemskt, men man vet aldrig vad som kunde ha hänt. Han varnade oss. 

Pappa hade en såndär bitarm som han och Yapp ofta lekte med. Han var grym med den. Men sedan så fick han göra det där polisprovet, för att se om han var bra nog för polisen, och han klara det! Så han fick åka ifrån oss. Det här var väldigt längesedan. Förra året fick vi veta att han var 10år gammal, levde ett skönt och pensionerat liv och hade varit i Afghanistan och Kina och sökt miner! Hur coolt är inte det?! 

Har tyvärr ingen bild på honom på datan :( Saknar vårt lilla troll! <3

//Caroline

Ishockey!

Några vet, några vet inte att jag är ett hockey freak!

Yes, it's true! Jag följer elitserien och hejar på FBK - Färjestad som kommer från Karlstad. (Har lite bakgrund bakom det). Jag följer Tre Kronor när de är med i VM och så vidare och jag följer faktiskt NHL lite granna! I NHL hejar jag på Toronto Maple Leafs. Finns en bakgrund till det med!

Anledningen till att jag hejar på färjestad är för stolthet och för att de är grymma helt enkelt. Enda sedan jag var liten, vilket vill säga nyfödd så har jag varit färjestadfan! Jag pissade som bebis på mammas frölundatröja, jag älskade mitt gosedjur som såg ut som en varg och hade en lila tröja med en klubba. På klubban stod det Färjestad BK och jag har kvar den! Jag fick också ett sätt med vantar, mössa och halsduk med Lila/gult som det stod FBK på. Det var också så att min pappas morfar var en av de första som tog på sig en färjestadströja och gav sig ut på isen! Han var alltså med och grundade Färjestad - så det betyder en himla mycket för mig!
Toronto Maple Leafs har jag endast liiiite koll på. Kollar när jag kollar liksom. Det är endast för att snyggingen Jonas Gustavsson står där! Jonas Gustavsson a.k.a Monstret stod i Färjestad förut och gav Färjestad ett par grymma år. En gång räddade han sammanlagt över 1200 (tror jag) räddningar på tio minuter! Hur awesome är inte det? 

Puss,
//Caroline!


Mannen i mitten i nedersta raden är pappas morfar!

On our way :)

Hej kära bloggläsare! 

Just nu sitter vi, Caroline och Ronia, på väg till Boston! Planet har vid denna tiden precis lyft från Frankfurt och vi borde vara på väg mot Boston nu! Vi landar 20.30 deras till, vilket betyder halv tre på natten i Sverige! 

Som Caroline sa så kommer det upp flera tidsinställda inlägg och vi ska se, kan inte lova hundra procent om vi kan blogga live därifrån! Håll koll på bloggen varje dag bara! :) Vi kör ett tidsinställt blogginlägg varje dag så det blir två inlägg per dag (om vi nu inte bloggar)

Hoppas ni har det bra här i Sverige!

Vi älskar er!
//Soulmates

Bild från Landvetter, påväg till New York ;)


Positivt tänkande

‎"Lots of people talk to animals.... Not very many listen, though.... That's the problem." Benjamin Hoff

Jag måste säga att Benjamin Hoff har satt punkt på pricka med den meningen.
Jag menar, det är så jag har fått göra nu, och vad jag gör annars.

Diva har faktiskt varit sjuk och extra krånglig nu efter löpet. Jag visste att något var fel, men när pratet om avlivning startade, så kunde jag faktiskt inte hålla mig. Jag började kolla på flera olika sjukdomar som kan ha orsakat detta men inget stämmer. Kan det bara vara att hon har varit extra krånglig?
Jag tog mig faktiskt akt och lyssnade till henne när jag satt med henne igår kväll och fick henne att äta. Ja, jag sätter mig brevid Diva vid hennes mat och vatten skål. Först får jag alltid kasta i en sån där ring i hennes mun, sen kan jag bara tappa på skålen när jag vill att hon ska äta. Hon vänder sig såklart mot mig flera gånger och då får hon faktiskt beröm och det triggar henne att äta mer. Och jag lyssnar till henne när hon äter. Jag märker när hon inte vill mer och då berömmer jag henne och går därifrån.

Imorse så var jag ute med henne och jag tittade på vart enda steg hon tog, var alltid uppmärksam. Det var en gång hon stanna upp, gnällde lite och vifta med svansen, örona bakåt. Då tog jag upp en pinne och då blev flygiga Diva igång! Återigen, jag lyssnade. Jag försökte få henne att äta efter vi hade vart ute. Jag satt till och med henne så jag inte hann äta nästan. Hon tog tre "dykningar" neråt i skålen sen var det nog. Blev lite skeptisk här...
Efter skolan köpte jag avmaskningsmedel som vi la i korv och la i hennes mat. Hon åt lite, men det var bara lite. Så jag satte mig ner med henne. Kastade i en korv i hennes mun som hon spottade ut. Hon gjorde så två gånger och sedan så höll jag den sluten i handen. Då började hon sniffa på handen ochtog sedan korven direkt ur min hand. Sedan åt hon och jag gav henne en massa beröm. Det ser ljust ut nu! Min älskade tös! <3

När vi sprang 2,5km så var jag helt inställd på att komma under 15 minuter. Jag hade min kompis Gustaf som "dragkrok" och han pushade mig genom hela slingan. Sa hela tiden "Bra Carro! Gött jobbat!" Och när han lämnade mig lite själv så tänkte jag exakt samma sak och pusha mig själv! Kom på 14.40 så nytt rekord! Men egentligen skulle jag ha kommit några sekunder innan men det räknades inte för att jag var 5 meter bortanför bordet dit man skulle. Segt. Gjorde sedan 70 sit ups och 50 armhävningar, jag är död!

Positivt tänkande är en viktig sak och numera tänker jag bara positivt! Jag ser positivt med Diva, eftersom jag vet att det kommer gå bra. Positivt tänkande ger positiva ändringar.

Nu ska jag ut med min älskade hund! 
puss,
//CarolineNej..

Jag vågar inte tänka på vad som kan hända.
Jag vågar inte se de här som våra sista dagar.
Jag vågar inte.
du är allt älskade vän. Allt och lite till.
Jag älskar dig så!
Lämna mig inte..Packadags!

Sitter just nu och chillar, det kan behövas lite!

Tror jag börjar få resfeber! Jag är helt stissig och tjatar på mamma att vi måste åka och handla de och de och har redan börjat packa! Inte nog med det så fick jag en överraskning idag. Så idag har vi vart och handlat typ schampoo och såna saker. Jag gjorde även klar min SO idag, så jag har inga mer arbeten! Alla arbeten är klara! Yay!

Igår satt jag till två och rensade min spellista! Har även suttit och laddat ner spel till min iPod :) Funderar seriöst på att köpa en iPad! De är så grymma och roliga. Idag ska jag även göra iordning massa tidsinställda inlägg! Har redan förberett ett för dagen vi åker, alltså på onsdag och jag kommer skriva innan vi åker också!

Jag måste säga till er läsare att ni är helt underbara! Ju mer siffrorna stiger, desto mer får vi styrkan att skriva :D Dessutom vore det inte fel med kommentarer heller ;) Och ni har ju inte sagt vad ni vill se! 

Det enda jag har kvar att packa är två par byxor jag vill ha med, underkläder och necessär. Måste fundera ut vad jag ska ha som handbagage också :s Och så måste jag ladda kameran och checka batterierna! Och så får jag påmina min kompis om adapter också. Puh, får nog skriva en lista snart! 

Jag har fått redapå att jag ska bo hos min kompis Phoebe i Boston. Hon kommer inte vara hemma för hon går på Boarding School, men hennes lillasyster Lucy kommer hosta mig och vi har redan pratat lite, dvs vi mejlar! Vi verkar ha mycket gemensamt så det ska säkert gå bra :)
Tar nog och skriver den där listan nu :o 
TACK KÄRA LÄSARE FÖR ATT NI GÖR MIN DAG! <3

//Caroline

Jag och Phoebe ;)


Morsning

God Morgon bloggen!
Det är morgon för mig i alla fall. Okej, nej det är det inte. Jag gick upp klockan 10.00, vilket jag gör varje dag då det inte är skola... Det är faktiskt en bra tid att gå upp om man ska lägga sig tidigt sen å skola dagen efter... Igår spurtade våra besökare upp mot taket faktiskt. Så många har vi aldrig haft och vi tackar er så otroligt mycket !!


Vädret här ser inte bra ut... Blåser och det regnade precis... Får hoppas på bättre väder i Boston... :/
Jag har inte så mycket mer att säga till er, blir till å plugga och börja packa idag... Kaaanske ska gå ut lite sen också... Har inte rört på mig så mycket nu denna helgen.


Igår körde jag biil !! :D Andra gången och vi körde i 40 minuter :) Det gick jättebra och längtar tills nästa gång :D Det är as kul !! :D
Aja, hejdå på ett tag Bloggen !! :)

roniaekmanEn sommarbild för inte så längesedan... Shiiit vad jag längtar efter sommarlovet !! <3

Vad vill ni se?

Nu när vi flyger bort till Boston så vill vi skriva tidsinställda inlägg, så ni får uppdatering!

Såg nu också att sidvisningarna och besökarna har bara rest sig mot taket! GALET ROLIGT FOLKET! :D
Så nu kommer den stora frågan!

- Vad vill ni läsa? 

//Soulmates

Snälla bli min igen

Du tar bort min hand från din arm och flyttar bort Ingenting jag säger spelar längre någon roll ställer mig i hallen tills jag fattat vad som hänt får jag ens ha kvar dig som min vän knyter mina skor och går tillbaka in igen sitter här på sängen tills du ber mig att gå hem letar efter nått att säga som kan ändra allt Nått mer än det jag redan sagt Snälla bli min igen nej, låt det va som i en film snälla bli min igen låt mig va kvar ja, låt det va

Härliga härliga dag!
Morfar var här på besök och hade köpt en väska till mig! En rosa/lila, skitstor och assnygg och gav mig även $150! Hur awesome är inte det? Märker också att ni är grymt duktiga på att kommentera och besöka nu! Vi älskar er!
Diva har börjat äta lite granna. Jag är glad för det! :) Både jag och Ronia kommer lägga upp tidsinställda inlägg under tiden vi är i boston. 
Eftersom vi inte kommer ha tid att blogga! Men det kommer lösa sig ändå ;) Nu ska sociala mig lite.!

puuuuss!

//Caroline
Kanske dags att börja packa? ;)

Loka Likes L.A!

Tjenare.
Kollade precis på den reklamen... "loka likes L.A" :P Så värdelöst med reklam alltså... Usch vad jag hatar det, ifall inte reklamen skulle funnits, shit va livet skulle vart nice då. Även ifall det inte skulle vara bäst så skulle det vara bättre. När man kollar på sitt favorit TV-program, å så är det jättespännande, men så kommer det reklam. Då blir jag veeeerkligen helt jättearg... :(

Igår var det en chill dag... Skolan, stallet, hem, baka med Jennie å sedan kolla lite på Film med Jennie med. Verkligen chill. Men idag blir det inte så.. Idag ska jag plugga både NO och SO. Men kommer chilla lite med, inte bara plugga ^^

På onsdaaag åker vii till BOSTONNNN! :D Fast önskar att tre st inte följde meeed....

roniaekman


Misseeeen e borta :(Alltså såhär kunde han bara komma när man satt på studsmattan. Så kom han mjauande å 
bara ville vara i närheten av en... :'(

Diva..

Läget med Diva just nu är inte så bra.

Hon äter inte. Inte alls. Inte ens korv eller skinka. Hon har gjort det några gånger då jag verkligen har tvingat i henne mat och berömt efteråt. Då har hon fortsättit att äta några tuggor för att sedan vända sig till mig för beröm. Det är en dålig vana, jag vet, men det är bättre än ingenting när hon inte mår bra överhuvudtaget. 

Hon är allmänt stissig, beteer sig ibland som att hon inte kan resa sig utan bara ligger och ylar. Hon brukar inte yla, hon brukar skälla. Hon slickar sig hela tiden och är allmänt utanför sin egna värld. Jag har fått sitta nu, verkligen tryckte i henne mat. När jag hade tryckt i henne två såna där "ringar" så åt hon själv men vände sig till mig eftersom jag gav henne beröm.

Det kanske är för att hon är så gammal att hon börjar bli såhär? Det känns i alla fall inte bra och jag åker i väg på onsdag. Jag hoppas att det inte är något allvarligt. Allt jag vet är att mitt hjärta inte mår bra just nu. :(

Jag älskar henne. Om inte hon finns, så räkna inte med mig längre. Min bästa vän.


Under reparation !

Vill bara säga att bloggen håller på å ändra design å så. Därför är det inte så jättesnyggt ännu, håller på med det så gott jag kan, men vad tycker ni om headern ? Taaaalllk toooo mee !! :D Är faktiskt ganska nöjd, och verkar som om att Carro också är det ;)
//roniaekman

fredag den 13e..

Idag är det verkligen fredag den 13e! Dagen har varit soft, men långt ifrån bra.

Igår red jag i alla fall. Passar på att ursäkta mig för en skitdålig uppdatering. Ni vet, dramadramadramadrama... Back to ridningen, jag red Arnold! Fick egentligen Elmina med bytte till Arnold. Började redan från start att få fram honom och vi värmde upp på ett helt annat sätt. Från att skritta jättelänge och får dem att gå till handen till galopp. Det var en riktig härlig lektion iaf. Satt som en potatissäck på ryggen och använde magen hela tiden och Arnold praktiskt taget flög fram. Trampa under sig jättefint och använde bakbenen jättemycket. När vi körde öppna i högervarvet så sköt han ut vänsterbogen mot väggen och flyttade inte bakdelen. Men i vänstervarvet gick det mycket bättre. Jag var jättenöjd efter lektionen. Han var jätteduktig! :)

Efter vi hade gjort höpåsar och ställt in hästarna och så vidare, gick jag till Toscane. Jag satte mig ner först i hennes box och hon bara dök ner med huvudet och snusade överallt. Lekte med mitt hår och smutsa ner ridbyxorna. Vad jag har saknat hennes söta ansikte! Sen ställde jag mig upp och då dök huvudet ner i famnen på mig. Jag bara stod och klappade henne på pannan och ganaschen och hon bara slöt ögonen. älskade hästen. Sen kliade hon sig på boxdörren vid bakom örona. Så när hon kom tillbaka till min famn så klia jag henne där och då typ vred hon på huvudet i min famn, sötehästen! sedan så kramade jag om hennes ansikte och stod så hur länge som helst. Pussade massa på henne osv.. När jag skulle gå tittade hon snabbt ut genom boxdörren, nästan krascha in i boxen och så vände jag mig om och så titta hon på mig och gnäggade. Mitt hjärta smälte där en aning. Kommer sakna henne så! <3

Den här dagen var riktigt dålig. Vill inte ens skriva om den. Tack och hej. 

//Caroline

Still

"These are the days when I can't forgive myself
Seeing those picture of you with someone else
I wish you were here to turn darkness into light
If you were here, tonight

I'd find a million ways to say I love you
Sing a million songs to make you smile
But I can't turn back time
And I can't make you mine
It's impossible"
- Impossible by Måns Zelmerlöw

Texten ovanför stämmer rätt bra om hur jag känner lite nu.
Och det är på grund av olika saker. 
Det är så jäkla mycket som håller på nu så jag blir så trött! 
Det är massa i skolan som bara gör mig helt förbannad! och trött! Jag orkar bara inte! 
Det är puckar fram och tillbaka, upp och ner, överallt.
JAG ORKAR INTE.

Det blir bara massa negativt om jag skriver. Vi hörs!
//Caroline

Lite om dagen :)

Det var tävling idag på Jennylund, det var det igår också, fast idag tog jag kort :) Så det kommer lite kort från idag på Jennylund :)

Sen red jag också för Petra Viol, (googla om du inte vet vem det är) det gjorde jag igår också fast idag gick det ännu bättre :D  Hade Ranja, som jag ska ha imån också och hade henne också igår. Vi gjorde lite galoppövningar, och hela tiden jobbar vi med sitsen å allt som hör till. Hur hästen är i volter å hur vi sitter i volter och på rakt spår, med höfterna, sittbenen, axlarna med mera.... Fick god kritik, om det finns något sådant :))) Galopperade sedan, vi skulle släppa tyglarna, alltså ha en knut å släppa tyglarna. Vilket jag gjorde i vänster varv först och sedan höger. I vänster var det perfekt, rytmen, och "rullandet" i höfterna, vi hade samma rytm och takt hela tiden :))) Men sen i höger gick det lite sämre då ah, det gick sämre. Galoppen gick lite förfort, å så hade vi inte samma rytm... Men ah, hon var dutti iaf :))

Nu kommer det bildur !! :D 
roniaekmanNågra bilder från hoppningen på Jennylund i helgen. Förlåt för ett sent inlägg, men bloggen fucka sig så jag kunde inte lägga upp bilder tyvärr.......

I'm alive

Det är jag! Jag har inte gått och dött (gjorde ju faktiskt en videoblogg)

Min vecka har varit full med händelser! I söndags kom (min) amerikan hit till Sverige och vi hämtade henne på flygplatsen. Samma dag så åkte vi till Johan där vi åt lunch och väntade på dem andra. När de kom så spelade vi brännboll och fotboll vilket gick hem (: Sen gick vi in och kollade på film, allihopa som hade amerikanare + amerikanarna. Det var bara en host och en amerikan som inte var med. Det var massa mys! :)
På måndagen så åkte vi med klassen till Tanum och kollade på hällristningar. B O R I N G med stora bokstäver. Det var jättekallt, jag hade shorts och en tunn tröja på mig bara så jag frös som attsingen. Var inte på bra humör heller och kände att allt var bara piss. På kvällen blev det bättre när vi bowlade och hade riktigt roligt. Spelade mot Jonathan och Ali (en amerikan). Gick inte så värsta bra, men roligt var det!

På tisdagen var amerikanarna + sjuorna i stockholm hela dagen så vi hade vanlig arbetsdag. Rätt soft var det och jag arbetade på bra. Var lite slö bara. På kvällen så åkte Ronia med mig hem, vi sprang en runda, duschade, videobloggade och gick på modelaudition för en rätt så stor modevisning! Det gick bra, vi väntar bara på svar när vi ska åka och prova kläderna. Visningen är 14e maj på kyrkby torget :)

Onsdagen var de med de mindre klasserna så hade vanlig arbetsdag här med. Gick rätt så bra! Efter skolan gick alla till Oskar's och tjocka sig och efter det hem till Johan en sväng för kubb! Sen drog alla till Edward för att se på film och mysigt värre var det :) En amerikan som heter Tucker tog platsen mellan mig och Charlotta där egentligen Edward satt och snuggla sig ner och hade det jättemysigt. Vi var inte så värst bekväma med det och sedan fick han ett cp ryck så jag hoppade upp i Edwards storebrors knä och satt där sen. Jag sa till Tucker att jag flytta mig till honom för att han var min kille, HAHA! Det var rätt roligt. Så hilarious! 

Torsdagen så var amerikanarna med åttorna på Marstrand så vi hade NP i matte! No comment about that. Efter det var det hemmåt. Fixa sigl ite osv, och sedan till skolan igen för PARTÄÄY! Det var galet, riktigt galet! Vi stod på rad och dansade till Riverside vilket var grymt häftigt! Sedan stod också alla och dansa till YMCA. Awesome. Sedan stod vi och hoppade på tå hela tiden också vilket orsaka = träningsvärk i vaderna!

På fredagen vaknade jag men en enorm träningsvärk i vaderna! Kunde knappt gå och vi (niorna) skulle ha statsvandring med amerikanarna så mina tankar var inte positiva. Det gick över men när vi närmade oss Liseberg sedan så blev jag och Charlotta lite over excited och hoppade massa. Sedan gick vi ju massap å Liseberg ock så vidare. Grymt roligt var det alltså! Fick nallebjörn av Viktor som han vann, hihi! Härligt värre! :D

Igår (lördags) så åkte vi för att droppa av amerikanerna på flygplatsen. tear tear. Grät inte detta året iaf! Men det hemska var - jag kunde inte gå. Jag hade så ont så jag skrek och dubbelvek mig när pappa slog till mig på vaden och jag gick som att jag hade skitit på mig. Jag rörde mig inte mycket igår.

Idag är träningsvärken myyyyycket bättre. Har gjort klart NO arbetet idag och solat mig, har bränt mig och massa sånt där. Åt grillat och vart ute med hunden. Pappa åkte idag med. När han har varit hemma i fyra månader så känns det jobbigt att se han åka. Inte nog med det så kommer han hem när jag är i Boston och åker innan jag kommer hem igen, så får inte se honom på nästan 6 veckor. INTE okej :(

Jaja, GI Joe: The rise of the silver cobra på TV nu!
pusspuss,
//Caroline

never alone

I want to run on a road
A road that takes me beyond everything
Because whenever I do something,
whenever I trust myself,
when I really want to do my best,
I fail.

If the running keeps my train of thoughts away,
if the road is empty but still another way to end the failing,
I would without a doubt take that road.
Because when I feel strong, I'm weak. 
And when I'm weak, I'm just being weak.
And when I rise, there's a power that helps me.

I don't like being weak, but when it comes to sad endings,
there's nothing I can do.
But when I'm on the bottom, whem I'm touching the ground,
It reminds me of everytime I've been climbing up to the top.
It reminds me that there's always faith, always hope,
And there's always someone that loves you and pray for you.

So I shall rise again,
I will fall to the bottom again and when I do that,
I'll start climbing because that will help me grow stronger.
When I fall, I don't have to start climb from scratch.
I just get a little bit more strength each time I need to get to the top,
And I get a little bit weaker everytime I'm falling.

But when that day comes, I don't need to worry.
Cause I'm like a flower.
I need the sun and water to grow,
and that's everything I need.
Sometimes I wish the clock could stop so I could get som rest.
There's nothing but happiness,
When you want to be happy.
Never forget that theres always someone there
and you are never alone.

Longing

I knew there was something special about you
But I didn’t see that the first time I saw you
But somehow in some strange way
I felt a gentle tug in my heart
I don’t know how, I don’t know why
It may be the way you smile
It may be the way you look
Either way, I realized I was beginning to like you
I started wishing… I started dreaming…
The feeling is something I’ve never felt before
It’s a wonderful feeling that sometimes makes me smile
It’s a feeling that makes me all jumpy inside
But it’s also a feeling that makes me want to cry
I’ve watched you from a distance
And I’ve longed for a single smile
But all you ever gave me is longing
My heart aches every time I hear you sing
Coz you sound so beautiful
I feel warm every time I see you smile
My heart beats faster every time you walk by
I don’t wanna say I’m crazy about you
I don’t wanna I’m falling for you
Coz it hurts to know that I would never mean anything to you
And it hurts even more to know there’s nothing I can do
Sometimes it makes me so sad
But still, I can’t stop thinking of you
I can’t say I love you, I can’t say I do
For I don’t even know you
And even if I wanted to… say a thing or two
There’s no way I can get through
So I guess I’ll just be admiring you from a distance
I can’t even look at you as much as I want to
There are a lot of things I don’t understand
A lot of questions I don’t have answers to
But one thing I know for sure
I may mean nothing to you
But boy, I’m glad to know you!
And no matter how stupid this feeling can get
I’m never ashamed to admit it’s true
Coz no matter how hopeless, no matter how painful
God knows I’m happy there’s you..Måste bara få säga detta!

Jag måste seriöst få skriva av mig lite….

Jag hatar verkligen de människor som sitter å sågar i hästens mun hela jävla tiden ! När jag red för inte så länge sedan var det en tjej som red med gruppen. Hon satt och såga i hästen heeeeela tiden. Jag var så himla nära på å skrika ut till henne å säga att man inte gör så. Hon tror själv att hon rider bra, att hon är bäst och hennes stil är sjukt bra. Men intefaan är den det ! Jag fattar seriöst inte hur hon kan tycka så, när egentligen alla i hela stallet tycker att hon rider skitdåligt och sågar i hästens mun. ÄNDÅ så ska hon göra det, och hon ska alltid rida lektion varje jävla dag, när hästarna behöver VILA ! Hon fattar det inte, och jag stör mig så in i helvete på det !

Hon sitter å tror att hon är bäst, är så jävla mallig av sig å hennes hoppteknik ska vi faan inte snacka om. USCH ! Nu känns det som om att jag är värsta braten här och tror att jag kan allt. Men det kan jag inte, jag vill lära mig mycket mycket mer, och satsar på hoppningen. Jag får seriöst en spyfärdig känsla när jag ser henne rida. Och det är så sssyyyyynnd om hennes häst. Han är gammal och ska egentligen gå i pension, även ifall han är lika aktiv och busig som en unghäst, så behöver han också vila !! Han ska egentligen bara beta och få gå massa mysiga skogsturer.

Sen så gjorde hon en massa ponnysparkar och verkligen jobbade hästen hon red på heeela tiden, och vi hade hopplektion !! Man ska inte jobba mellan hindren då, eller rycka å dra i munnen, eller ge ponnysparkar… Sånt existerar bara inte !!

Alltså shit, jag är jätteledsen för att jag skriver detta, men jag måste bara få ut det. Jag verkligen hatar när folk sågar i munnen på hästen och tror att man är bäst.


Videoblogg 3 MajVi har lagt ut en videoblogg på youtube !! Här kommer länken !! 

http://www.youtube.com/watch?v=AeGwLxZm1Bg

Presentation igen..

Jag presenterade ju mig inte så mycket om vad jag tycker om å göra å så...  Så det tänker jag göra nu :)

Jag heter då Ronia Ekman, är 16 år nu och väntar verkligen på ett brev från Transport Styrelsen som säger att jag får övningsköra bil... Jag är inne på datorn varje dag, vet inte varför men det känns som ett behov ;) 

Jag tycket om å festa lite, göra egna filmer, redigera bilder, fotografera, greja med koder och så på bloggar exempelvis. Som du märker så är väldigt mycket av mina intressen på datorn. Tycker också om att lyckas med en grej, exempelvis lyckas att få en bra bild, eller verkligen få fram en bra film. Då blir jag verkligen stolt ! 

Jag rider en gång i veckan, på ridskola. Men jag jobbar för det, så det är gratis då för mig. Jag är i stallet onsdagar, ibland torsdagar, och alltid fredagar då. Fredagar jobbar jag som stallvärdinna. Det vill säga jag hjälper små barn med sadling, tränsning, teori stuffs å så :) På fredagar har jag också hand om en mycket unik och speciell häst. Nämligen min föredetta medryttarhäst Ubenickx v/d Coryon, AKA Obbe. Han är skadad, har kotledsinflemmation båda fram och också en inflammation i knät. Så honom börjar vi nu sätta igång lite lätt, alltså det vill säga skritta nu i två veckor till eller någonting.

Jag har en kanin som ni vet, Hemlis... En riktig sötnos :) Jag äger också en Nikon D60, med originalobjektivet... Det vill säga 18-55mm. Jag vill köpa ett nytt, men har aldrig gjort det. 

Jag älskar att åka utomlands, har vart i de flesta länderna i Europa :) Åker snart till Boston också :) Nu tänker jag inte snacka mer... Det är nog inte så kul att läsa all denna text.... 

Glöm dock inte att besöka min youtube kanal :) http://www.youtube.com/user/roniiaw?feature=mhum Har nämligen lagt upp en ny film :)

//roniaekman
Här kommer några random bilder bara :)

:D

Tjennaah

Halli hallå i stugan...
Eeh. Ah. Hejsan bloggen å dess läsare. Jag har inte uppdaterat här på ganska länge, däreomt har Carro vart grym på det. Har haft en ganska jobbig vecka och igår var jag ute med tjejkompisar å hade lite kul. Mer säger jag inte ;) Men känner mig väldigt seeg idag, så blir till å ta det lugnt och vila upp mig =) Träffade snälla folk igår med :)

Jag har gjort headern med en nice färg, men om man lägger den som bakgrund på headern så blir det lite si så där... Någon som vet en fin färg man kan använda ? Det finns ju liksom så måånga olika färger så det finns inte :O 

Just nu ligger min gulliga kanin på min matta å nästan somnar, så söt hon är :) Jag har inte så mycket mer att skriva förutom att ni är mer än välkomna att kommentera !! :)

roniaekman

Här är då headern, men som ni ser så funkar inte den färgen så himla toppenbra.....

full fräs!

Åker till Landvetter för att hämta upp Aoife nu :)

Efter det åker vi bara hem snabbt, lämnar väskan och sen drar jag och Aoife till vår kompis Johan där vi ska vara hela dagen! Ingen aning om när vi kommer hem, men ni får ha det så bra!

Ciao!

//Caroline

RSS 2.0